Passa al contingut principal

Entrades

Xerrada amb Antonio Baños

Aquest proper divendres dia 20 de Març, a les 15:30h  iniciarem de nou el cicle de "Xerrades per la República" a la Sala Josep Tarragò de l'IRTA Torre Marimon amb l'Antonio Baños. (continuar llegint...) DINAR A partir de les 14:00 al mateix recinte de Torre Marimon, organitzarem un Foodtruck a càrrec d' "El Grillat".  Heu de provar els seus menus.., son brutals! Menú 1 HAMBURGUESA CABRETA Hamburguesot de vedella (Carn, melmelada de tomàquet, rúcula i formatge de cabra) Patates braves Refresc 8,50 € per persona Menú 2 HAMBURGUESA BARBACOA Hamburguesot de vedella (Carn, enciams, formatge, tomaquet, salsa barbacoa, cruixent de ceba) Patates braves Refresc 8,50 € per persona Menú 3 HAMBURGUESA MEXICANA Hamburguesot de vedella (Carn, enciams, cheddar, guacamole, cogombre) Patates braves Refresc 8,50 € per persona A ser possible, envieu-nos un correu electrònic a adicirta@gmail.com   per tal de saber orien
Entrades recents

Estrenem logo. :)

Gracies a la nova web conjunta dels ADICs en Xarxa ( adicsenxarxa.cat ), estrenem nou logo. ADICs en Xarxa és la coordinadora de les ADIC de centre. Aquestes assemblees s’organitzen a cada centre de treball públic (Generalitat, Ajuntaments, Parlament, etc.), a qualsevol lloc del territori. Us convidem a visitar-la i descobrir qui som i com estem organitzats.

Sorteig Nadal ADIC IRTA 2019

Ja tenim guanyadores i guanyador del sorteig que varem celebrar el passat 9 de Gener i que van recaure en els numeros següents: 1er premi al 307 "Dinar per a dos" per a Carolina Torres de l'IRTA. 2on premi al 97 "Panera d'aperitius" per a Guillermo Cantero del CReSA. 3er premi al 208 "Lot de productes Margot" per a Júlia Vergara del CReSA L'objectiu com sempre, era recaptar fons per les families del presos (polítics o no) i exiliats catalans, que no podran tenir unes festes de Nadal "normals" com qualsevol de nosaltres. En aquest sentit s'han recaptat 250€ que ja han estat ingressats a la compta d'Alerta Solidaria. Aquí teniu els premiats. :) Moltes gracies a tothom, salut i República.

15/11/2019 Esmorzar groc solidari amb els CDRs presos.

Aquest divendres 15 de Novembre de 10:00 a 11:00, en solidaritat amb els CDR presos, els ADIC_IRTA hem organitzat un esmorzar solidari. La recaptació anirà a la caixa de solidaritat per ajudar a les families dels CDRs presos. Hi haurà coca, pastissos, moniatos, etc... Us hi esperem.

##### Xerrada Vicent Partal (Vilaweb) #### ANUL·LADA ####

Per motius de salut d'en Vicent Partal, ens veiem obligats a anul·lar la Xerrada d'aquest proper dimecres dia 9. Demanem en feu la màxima difusió per evitar molèsties. Gracies a tothom

Àlbum de fotografies - Dinar groc i Xerrada Pepe Beúnza.-

27/6/2019 Dinar groc + Xerrada Pepe Beúnza

Aquest proper dijous dia 27 de Juny, a les 14:30 organitzarem un dinar groc solidari.  I a les 15:30 iniciarem el cicle de "Xerrades per la República" a la Sala Josep Tarragò de Torre Marimon, Dinar    (seguir llegint...) El tiquet inclou entrepà de botifarra + beguda + fruita. Preu: 5€ * . Pel dinar podeu fer la compra dels tiquets a Recepció de Torre Marimon fins al mateix dia 27, o la reserva en aquest link .  Reserva Ticket Dinar Groc Solidari  ( Data màxima per fer la reserva web: Dimarts 25 Juny) Xerrada Iniciarem el cicle de xerrades amb el que fou el primer Objector de consciencia de l'estat espanyol, Pepe Beúnza, i que alhora fou professor de Torre Marimon en la primera escola agrària de Catalunya. L'accés a la xerrada es lliure. * Els beneficis de la venda de tickets es destinaran a la Caixa de Solidaritat en suport als presos polítics i exiliats i a tots els condemnats injustament per la injustícia espanyola.