Passa al contingut principal

21/6/2019 Esmorzar groc solidari

Aquest proper divendres dia 21 de Juny, organitzarem un esmorzar groc solidari, on es vendrà coca de Sant Joan. 

Els beneficis de la venda de coca es detinaran a la Caixa de Solidaritat en suport als presos polítics i exiliats i a tots els condemnats injustament per la injusticia espanyola.



Moltes gràcies a tothom que ha col·laborat en l'Esmorzar Groc Solidari d'avui. Ho hem venut tot!

Hem recaptat un total de 170€, dels quals una part servirà pel Dinar Groc que celebrarem la propera setmana i l'altre per la Caixa de solidaritat. 

Felicitats i gràcies a tothom! Bona revetlla!!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Xerrada amb Antonio Baños

Aquest proper divendres dia 20 de Març, a les 15:30h  iniciarem de nou el cicle de "Xerrades per la República" a la Sala Josep Tarragò de l'IRTA Torre Marimon amb l'Antonio Baños. (continuar llegint...) DINAR A partir de les 14:00 al mateix recinte de Torre Marimon, organitzarem un Foodtruck a càrrec d' "El Grillat".  Heu de provar els seus menus.., son brutals! Menú 1 HAMBURGUESA CABRETA Hamburguesot de vedella (Carn, melmelada de tomàquet, rúcula i formatge de cabra) Patates braves Refresc 8,50 € per persona Menú 2 HAMBURGUESA BARBACOA Hamburguesot de vedella (Carn, enciams, formatge, tomaquet, salsa barbacoa, cruixent de ceba) Patates braves Refresc 8,50 € per persona Menú 3 HAMBURGUESA MEXICANA Hamburguesot de vedella (Carn, enciams, cheddar, guacamole, cogombre) Patates braves Refresc 8,50 € per persona A ser possible, envieu-nos un correu electrònic a adicirta@gmail.com   per tal de saber orien

Àlbum de fotografies - Dinar groc i Xerrada Pepe Beúnza.-

15/11/2019 Esmorzar groc solidari amb els CDRs presos.

Aquest divendres 15 de Novembre de 10:00 a 11:00, en solidaritat amb els CDR presos, els ADIC_IRTA hem organitzat un esmorzar solidari. La recaptació anirà a la caixa de solidaritat per ajudar a les families dels CDRs presos. Hi haurà coca, pastissos, moniatos, etc... Us hi esperem.